Velkommen til Crosswell! Opret dig i dag.
Crosswell, Uge 1

Login

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
You are not connected. Please login or register

Regler for oprettelse på Crosswell

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Regler for oprettelse på Crosswell on Lør dec 14, 2013 8:52 pm

Claire

avatar
Rektor
Rektor
Når du tilmelder dig Crosswell -siden:
1) For at få en oprettet bruger på siden, skal du klikke ind på knappen, oppe i menuen, med skriften "Register".
2) Derefter kommer du ind på en side, hvor du skal udfylde nogle felter:
- Dit brugernavn er det navn, som er muligt at se for alle. Du skal vælge et navn til din karakter, du vil bruge resten af din tid på Crosswell. Det er muligt at skifte navn, men det er kun hvis du også skifter karakter!
Du skal kun have dit fornavn med i brugernavnet, men danskforum.net har sommetider lidt svært ved at oprette sådanne, så hvis du opretter dig med nogle tal efter navnet, kan du fjerne dem så snart du er oprettet.
- Kodeordet er en del af tilmeldningen. Find et ingen kan gætte, og fortæl aldrig nogen hvad det er!
- En email adresse er også oblikitorisk. Den kan kun ses af Administratorer, og vi gør selvfølgelig ikke brug af den, hvis der ikke er nyhedsbrev fra siden, eller du har overtrådt en slemmere regel.
Efter tilmeldingen
Selvom at du har registeret din bruger, og kan logge ind på den, betyder det stadigvæk ikke at du allerede har ret til at spille. Inde i "Profil" kan du redigere oplysninger om dig selv, og visse oplysninger er så vigtige at man simpelthen skal have oplyst dem før man begynder på at spille.
· En af de første ting du skal oplyse andre om, er din fiktive alder. Dvs. den alder som du har når du skriver i emner og lignende. Man kan være imellem 11-120 år gammel. Når du starter på Hogwarts er du selvfølgelig 11-årrig ligesom alle ande når man er på første årgang. Du kan vælge at gå på en anden årgang, hvis du får tilladelse af en Administrator. Dvs. hvis du skriver til en bruger med blå farve, kan personenen ovrveje at give dig lov til at skifte til sjette årgang/seksten-årrig, anden årgang/tolv-årrig, alt efter hvad du ønsker dig.

Vis brugerens profil http://crosswell.danskforum.net

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum